Вашата оценка

Защо с Авентура

Винаги лични впечатления и натрупани през годините знания и опит
Ние сме хора, които са вдишали и изживели местата, които Ви предлагаме да посетите, затова винаги надхвърляме обикновените заучени формулировки, които ще чуете на много места и знаем как реално да избегнем масовите туристически капани. Предлагаме Ви курорти и хотели, които, почти винаги, лично сме посещавали, харесали сме ги, снимали сме ги и ги обичаме. Прибавете към това интересните дестинации и внимателно подбраните задгранични партньори и гарантирано ще получите експертна информация и висококачествен продукт.
 
Гъвкавост
Обикновено правим всичко, което е по нашите възможности, а много често и малко повече. Ние сме гъвкави и знаем как да планираме и организираме Вашата почивка. Ако нямате идея къде да отидете за дългоочакваната си лятна отпуска или за медения си месец например, ние можем да помогнем. Ако почивате семейно и не знаете как да направите всички щастливи, ние ще извадим някой жокер. Ако излезете в отпуск непланирано и сте в паника къде да отидете, ние сме насреща и винаги ще измислим някоя промоция в последната минута.
 
Обслужване
Доброто обслужване започва от момента на запитването, продължава през процеса на резервация, а понякога продължава и дори след завръщането Ви от почивка. Искате да промените дестинацията? Няма проблем. Случва се нещо извънредно и неочаквано - ние сме на линия, за да сме сигурни, че пътуването Ви няма да се провали. Стремим се да предвидим всяка подробност преди да сте помислили за нея. Нашите редовни клиенти знаят, че сме на разположение по телефона, почти по всяко време и винаги се стремим да им съдействаме във всякакви ситуации.
 
Време
Планирането на перфектната почивка изисква повече от знания и опит. Отнема време. И ние Ви го предлагаме. Внимателно обмисляме Вашата резервация, покривайки всички изисквания и оглеждайки възможностите от всички ъгли. Така че, когато се върнете в къщи, да сте не само освежени и отпочинали, но и доволни, че перфектното пътуване не Ви е отнело време.
 
Уникално
Ние обичаме да откриваме нови места, нови изживявания и да ги направим достъпни за Вас, във вид, който удовлетворява Вашите желания. Винаги търсим и намираме най-добрите хотели в съответната дестинация и Ви предлагаме само тези, в които самите ние бихме почивали. Нашата цел е да Ви предложим най-близкия, до Вашите очаквания вариант, независимо къде пътувате и какво искате да правите. При нас няма да намерите конфекция, хотелите и курортите са внимателно подбрани по време на многобройните ни информационни пътувания. Това е Вашата - лично Вашата ваканция и затова ще се постараем да Ви опознаем и да разберем, кои са Вашите приоритети, за да направите най-добрия избор и останете максимално удовлетворени.
 
Вдъхновение
По отношение на основната ни дестинация Гърция - при нас няма готови пакети; няма две еднакви почивки, защото няма две еднакви запитвания. Нашият сайт е тук, за да Ви вдъхнови за нови пътешествия и приключения. Постарали сме се да опишем и представим дестинациите, курортите и хотелите възможно най-практично и интересно, така че четете, сърфирайте и нека специфичните Ви желания или страстта към пътешествия Ви води из нашия сайт. И когато имате идея, колкото и смътна и объркана да е, обадете ни се. Ние ще направим останалото.
 
Екстри
Ние винаги се стараем да съберем максимално информация и лични впечатления и да  правим повече от другите, за да бъде почивката Ви запомняща се. Планирането трябва да бъде началото на фантастична ваканция и ние имаме удоволствието да Ви предложим нашите знания, умения и опит, които ще направят пътуването Ви с Авентура максимално удовлетворително. Просто ни повярвайте – правили сме го и преди, работим вече 20 години, обичаме много нашата работа и винаги даваме всичко от себе си.
 
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах